Anti - inhibitor coagulant complex - injection


Unknown / Multiple | Anti - inhibitor coagulant complex - injection (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a trata pacientii cu anumite conditii de coagulare a sângelui (hemofilie cu inhibitori) inainte de operatie sau în timpul unui atac de sângerare. Persoanele cu aceste conditii de coagulare a sângelui au anumite substante anormale (inhibitori) care face greu pentru sânge pentru a îngrosa (cheag). Prin urmare, aceste persoane pot sângera mai dupa chirurgie/leziuni sau pot sângera brusc (adesea în articulatii/muschi). Acest medicament se opreste aceste inhibitori si permite sânge la coagularea astfel încât sa puteti opri sângerarea. Acest medicament contine, de asemenea, mai multe substan?e diferite (factori) necesar pentru coagularea sângelui.

...

Side Effect:

Suna medicul imediat daca observati oricare dintre aceste efecte secundare:reactii alergice (mancarimi sau urticarie, umflarea în fata sau mâinile, umflarea sau furnicaturi în gura sau gât, senzatie de constrictie toracica, probleme de respiratie); sânge în urina sau în scaun; dureri în piept, dificultati de respiratie sau tuse cu sânge; Urina de culoare închisa sau scaune de culoare; febra sau frisoane; greata, varsaturi, pierderea poftei de mâncare, sau durere în stomac superioara; Amorteala sau slabiciune în brat sau picior, sau pe o parte a corpului; durere în dumneavoastra inferioara a piciorului (gambei); durerea, mâncarime, ardere, umflarea, sau o umflatura sub piele în cazul în care acul este introdus; bruste sau severe dureri de cap, probleme cu viziune, discursul sau mersul pe jos; umflarea de fata, in jurul ochilor, sau gura; respiratie suieratoare, probleme de respiratie, sau senzatie de constrictie toracica; îngalbenirea pielii sau a albului ochilor.

Unele alte reactii adverse mai putin grave poate fi observat, de asemenea, cum ar fi:spate durere; dureri de cap; oboseala. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea, la latex sau daca aveti orice alte alergii. Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:anumite tulburari de coagulare (coagulare intravasculara diseminata-DIC, fibrinoliza).

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical. Anti-inhibitor de coagulant complexe este facut din plasma umana (parte din sânge) si pot contine agenti infectiosi (virusuri), care poate provoca o boala. Desi anti-inhibitor coagulant complexe este ecranate, testat, si tratata pentru a reduce posibilitatea ca poarta un agent infectios, acesta înca potential poate transmite boala. Se recomanda ca veti obtine vaccinari corespunzatoare (de exemplu, pentru hepatita A si B).

În timpul sarcinii, acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern. ...