Antivert


Pfizer | Antivert (Medication)


Desc:

ANTIVERT este utilizat pentru a trata sau preveni greata, varsaturi, si ameteli cauzate de boala de miscare. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a trata simptomele de vertij. ANTIVERT este un antihistaminic. Blocheaza efectele histaminei chimice apar în mod natural în corpul dumneavoastra.

Suprima sistemul nervos prin blocarea actiunii de acetilcolina neurotransmitator. Neurotransmitatorii sunt substante chimice care nervii utiliza pentru a comunica cu alte fiecare. ANTIVERT previne greata si varsaturi prin reducerea activitatii Centrului din creier care controleaza greata. Acesta previne, de asemenea, raul de miscare prin reducerea excitabilitatea neuronilor în miscare si echilibru centru (regiunea vestibular) a creierului.

...

Side Effect:

Antivert poate provoca somnolenta. Alte reactii adverse includ greata, gura uscata, vedere încetosata, constipatie eruptii cutanate, diaree si retentie urinara (incapacitatea sau dificultate urinat).

ANTIVERT, de asemenea, a fost asociat cu hipotensiune (hipotensiune arteriala) si inima palpitatii. ...

Precaution:

Nu trebuie sa luati Antivert daca sunteti alergic la meclizine. Utilizati Antivert exact ca regia pe eticheta sau cele prescrise de medicul dumneavoastra. Nu-l utilizati în cantitati mai mari sau mai mult recomandat. Înainte de a lua Antivert, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti astm bronsic sau alte tulburari de respiratie, glaucom, o extinsa de prostata, sau probleme cu urinarea.

ANTIVERT poate provoca reactii adverse care pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta si treaz. Evitati consumul de alcool. Acesta poate creste unele dintre efectele secundare ale Antivert.

Medicina rece sau alergie, medicina dureri narcotice, pastile de dormit, relaxers musculare, si medicina pentru convulsii, depresie sau anxietate poate adauga la somnolenta cauzate de Antivert. Evita acestea de a lua alte medicamente în acelasi timp sa luati Antivert.

Da acest medicament pentru un copil mai mult de 12 ani. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...