Acetadote 2

Cumberland Pharmaceuticals | Acetadote 2 (Medication)

Desc:

Acetadote este utilizat în terapia mucolitic adjuvant pentru pacientii cu secretii anormale, vâscos, sau inspissated mucoase secundare la boli respiratorii, cum ar fi emfizem, tuberculoza, bronsite sau pentru tratamentul complicatiilor respiratorii de fibroza chistica si de ingrijire traheostomie.

Acetadote, administrat intravenos în termen de 8 pâna la 10 ore dupa ingestia unei cantitati potential hepatotoxic de acetaminofen, este indicat pentru a preveni sau a reduce leziuni hepatice.

...


Side Effect:

Efectele secundare pot include:stomatita, greata, curgerea nasului, bronhospasm (mai ales la astmatici), acumularea de secretii (cand tusea este inadecvat - nevoia este aspiratie), rareori hemoptizie, reactii alergice. ...


Precaution:

Atentie la astmatici atunci când tusea este inadecvat si vârstnici, cu insuficienta respiratorie severa. Acetadote / acetylcysteine inactiveaza penicilinele si cefalosporinele.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:astm bronsic, stomacului / ulcer intestinal. In timpul sarcinii, acest medicament trebuie folosit numai atunci când este absolut necesar. Nu se cunoaste daca acest medicament trece în laptele matern, prin urmare, consultati-va medicului dumneavoastra înainte de a alapta.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».