Antrizine


Novartis | Antrizine (Medication)


Desc:

Antrizine/meclizine previne greata si varsaturi prin reducerea activitatii Centrului din creier care controleaza greata. Acesta previne, de asemenea, raul de miscare prin reducerea excitabilitatea neuronilor în miscare si echilibru centru (regiunea vestibular) a creierului.

Atunci când este utilizat pentru tratarea simptomelor de boala de miscare, Antrizine 25-50 mg trebuie luate 1 ora înainte de calatorie si apoi fiecare 24 de ore pe durata calatoriei.

...

Side Effect:

Antrizine a fost asociat cu hipotensiune (hipotensiune arteriala) si inima palpitatii. Antrizine poate provoca somnolenta. Alte reactii adverse includ greata, gura uscata, vedere încetosata, constipatie eruptii cutanate, diaree si retentie urinara (incapacitatea sau dificultate urinat).

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. Aceasta nu este o lista completa de efecte secundare posibile. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:respiratie probleme (de exemplu, astm, emfizem), glaucom, probleme de prostata, sechestru tulburare.

Alcool, sedative si tranchilizante poate creste somnolenta cauzate de Antrizine /meclizine.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...