Anucort - HC


G & W Laboratories | Anucort - HC (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a trata hemoroizi si mâncarime/umflarea în rect si anus. De asemenea, este folosit cu alte medicamente pentru a trata anumite probleme intestinale (cum ar fi colita ulceroasa rect si alte conditii inflamatorii rectale/anal). Anucort-HC ajuta pentru a calma dureri rectale, mâncarime, diaree cu sânge si sângerare prin reducerea umflarea (inflamatie) direct în rect si anus. Anucort-HC apartine unei clase de medicamente numite corticosteroizi.

...

Side Effect:

Intreaba un medic sau farmacistului daca este sigur pentru a utiliza acest medicament daca aveti:insuficienta cardiaca congestiva; antecedente de tuberculoza; ulcer gastric sau diverticulita; o colostomie sau ileostomie; febra sau orice tip de infectie; boli de rinichi; hipertensiune arteriala; sau miastenia gravis.

De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti diabet zaharat. Steroizi medicamente poate creste nivelul de glucoza (zahar) în sânge sau urina. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea; sau la alte corticosteroizi (cum ar fi prednison); sau, daca aveti orice alte alergii.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:alte probleme stomac/intestinale (cum ar fi ulcere, blocaj, sângerari, infectii, recent o interventie chirurgicala), infectii (cum ar fi tuberculoza, infectii fungice), anumite conditii de ochi (cataracta, glaucom, infectie de herpes a ochiului), inima probleme (cum ar fi insuficienta cardiaca congestiva, atac de cord recent), hipertensiune arteriala, boli de ficat, boli de rinichi, probleme cu glanda tiroida (hiperactiva sau subactiva tiroidian boala), diabet, OS pierdere (osteoporoza), sângerare sau de sânge coagulare probleme, conditii mentale/starea de spirit (cum ar fi psihoza, depresie), scazut nivel de potasiu din sânge.

Limita de bauturi alcoolice în timp ce utilizati acest medicament pentru a reduce riscul de hemoragie stomac/intestinala.

Rar, folosind medicamente cu corticosteroizi pentru o lunga perioada de timp poate face mai dificil pentru corpul dumneavoastra pentru a raspunde la stres fizic. Prin urmare, înainte cu o interventie chirurgicala sau tratament de urgenta, sau daca aveti o boala/dauna grava, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist sa utilizati acest medicament sau s-au folosit acest medicament în ultimele câteva luni.

Nu au vaccinarile, vaccinari sau teste de piele, fara consimtamântul medicul dumneavoastra. Evitati contactul cu persoanele care au primit recent vaccinuri vii (cum ar fi gripa vaccin inhalat prin nas).

Desi este putin probabil, acest medicament poate încetini cresterea unui copil în cazul în care pentru o lunga perioada de timp. Efectul final înaltime adult este necunoscut. Vedea medicul în mod regulat, astfel încât copilul pe înaltime pot fi verificate.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...