Anusert HC - 1


BCM | Anusert HC - 1 (Medication)


Desc:

Anusert HC-1/hidrocortizonul este un medicament steroizi, care reduce inflamatia roseata, mâncarime, si umflarea în organism. Anusert HC-1 este utilizat pentru a trata dureri minore, mâncarime, umflarea si disconfortul cauzat de hemoroizi si alte probleme ale zonei anale anale sau mâncarime.

Acest produs este de obicei folosit 2-4 ori pe zi, sau dupa fiecare scaun, sau ca regia de furnizorul de asistenta medicala. Curatati zona afectata inainte de aplicarea Anusert HC-1 si spalati-va mâinile dupa folosire.

...

Side Effect:

Ca cu orice medicament, printre cu efecte curative, efecte secundare pot sa apara. În cazul în care o reactie alergica severa, cum ar fi eruptii cutanate, mâncarime/umflarea de fata/limba/gât, severa ameteli, probleme de respiratie apare, sa caute ajutor medical imediat.

Alte reactii adverse care pot aparea includ:roseata, arsura, sau mâncarime la locul de aplicare; si alte mai grave:sângerare rectala, schimbare în aspectul pielii ca culoare, grosime, roseata/tandrete/puroi sau alte semne de infectie a pielii. În oricare dintre cazuri acest apel medicul dumneavoastra imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la hidrocortizona, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele:diabet, probleme oculare, infectii mai ales rectale rani/infectii, boli de ficat, probleme de stomac/intestinale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...