Aphthasol


GlaxoSmithKline | Aphthasol (Medication)


Desc:

Aphthasol contine 5% amlexanox în un adeziv lipire orala. Amlexanox pasta orala, 5%, este indicat pentru tratamentul de aphthous ulcer la persoanele cu sisteme imunitare normale. Acest medicament este utilizat pentru a trata rani gura (?ancru). Gangrena rani de obicei se vindeca pe propriile lor dupa 7-10 zile.

Acest medicament ajuta inflamat se vindeca mai repede, astfel încât sa puteti mânca/vorbi mai confortabil. Utilizati acest medicament în mod regulat pentru a obtine cele mai multe beneficii de la ea. Pentru a va ajuta sa va amintiti, la ori acelasi în fiecare zi-l utilizati.

...

Side Effect:

Dureri temporare, jignitor sau de arsura la locul de aplicare pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti dumneavoastra medic/medic dentist sau farmacist prompt.

Spuneti medicului/dentist imediat daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:crescut gura rani, greata, diaree.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. Aceasta nu este o lista completa de efecte secundare posibile. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Aphthasol, spuneti dumneavoastra medic/medic dentist sau farmacistului daca sunteti alergic la amlexanox sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti dumneavoastra medic/medic dentist sau farmacist istoricul medical, în special a sistemului imunitar probleme.

Evita alcool si nicotina, deoarece aceste produse pot irita rani.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...