Appetite suppressants - oral


Unknown / Multiple | Appetite suppressants - oral (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat în combinatie cu un plan de dieta pentru a va ajuta sa reduce greutatea. Aceste medicamente reduce sentimentele de foame. Cele mai multe dintre ele locul de munca prin cresterea nivelului de serotonina sau catecolaminelor, produse chimice din creier care controleaza apetitul.

...

Side Effect:

Unele dintre efectele secundare pot include:neclare viziune, ameteli, uscaciunea gurii, insomnie, iritabilitate, stomac deranjat sau constipatia pot sa apara primele zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. Anunta medicului dumneavoastra daca aveti experienta:durere toracica, nervozitate, pounding inimii, dificultate urinat, modificari ale dispozitiei, dificultati de respiratie, umflarea. În cazul în care acest medicament te face ametit sau lightheaded, evita conducere sau angajarea în activitati care necesita vigilenta. ...

Precaution:

Desi aceste suprima pofta de mancare poate ajuta sa piarda în greutate prin suprimarea normale dorinta de a mânca, le transporta o anumita cantitate de riscurile pentru sanatate. Este ciudat ca oamenii vor privi la indicatiile contraindicatii si efecte secundare de droguri baza de prescriptie medicala atunci când scriptate pentru boala sau boala, dar va ignora voios amenda de imprimare pe Alunecarile de ambalare de suprima pofta de mancare.

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical complet, mai ales daca aveti:hipertensiune arteriala, o tiroida supra-activ, glaucom, diabet, boli de rinichi, probleme emotionale. Acest medicament poate fi obiceiul formeaza si trebuie sa fie utilizat cu precautie. Consumul de alcool ar trebui sa fie limitat. Acest medicament nu este recomandat pentru utilizare la copii.

Acest medicament se folose?te numai atunci când în mod clar este necesar în timpul sarcinii, a riscurilor si beneficiilor ar trebui sa fie discutate cu un profesionist medical. Acest medicament poate fi excretat în laptele matern. Va trebui sa opreasca nursing sau opri utilizarea acestui medicament. ...