Apraclonidine Ophthalmic


Akorn Pharmaceuticals | Apraclonidine Ophthalmic (Medication)


Desc:

Apraclonidine este o clasa de medicamente numite agonist alfa-2-adrenergici, lucreaza prin scaderea cantitatea de lichid în ochi. Apraclonidine este utilizat pentru a trata sau preveni înalta presiune din interiorul ochiului care pot aparea în timpul si dupa chirurgie cu laser ochi, sau pentru tratamentul pe termen scurt de glaucom.

...

Side Effect:

efecte secundare ochiul disconfort, roseata sau ardere, vedere încetosata, suparat stomac, ameteli sau somnolenta poate sa apara.

Alte mai grave includ o reactie alergica - senzatia de mâncarime, apatos ochilor, lesin, mental/starea de spirit modificari cum ar fi depresia, lent sau batai neregulate ale inimii. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza opriti utilizarea Apraclonidine si sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele condi?ii:depresie; diabet zaharat; hipertensiune arteriala; un accident vascular cerebral sau ministroke; Boala Raynaud; thromboangiitis obliteranta; lesin; sau boli de inima, ficat sau rinichi.

Deoarece acest medicament poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...