Acetaminophen

Otsuka Pharmaceutical Co. | Acetaminophen (Medication)

Desc:

Acetaminofen este utilizat în tratamentul simptomatic al durerilor usoare si medii cu diferite localizari:dureri de cap (inclusiv migrena), artralgii, dureri de spate, dureri de dinti, dureri în gât, dureri post-vaccinare, dismenoree. Tratamentul simptomatic al febrei utilizarile ca acetaminofen bine. ...


Side Effect:

Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare, dar pot sa apara reactii alergice si alte eruptii cutanate. Foarte rar au fost raportate discrazii sangvine cum sunt trombocitopenie sau agranulocitoza.

Reactiile adverse cel mai grav este prejudiciul ficatului cauzata de doze mari, utilizarea cronica sau utilizarea concomitenta cu alcool sau alte medicamente care, de asemenea, afecta ficatul. Consumul de alcool cronic poate creste, de asemenea, riscul de consumul de droguri bleeding. This stomac, de obicei, nu are nici efecte secundare. Daca aveti orice efecte neobisnuite, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Multi oameni folosesc acest medicament nu au effects. If adversa grava, nu aveti probleme cu ficatul, doza maxima de acetaminofen pentru adulti este de 4 grame pe zi (4000 mg). Doza maxima de acetaminofen pentru copii se bazeaza pe vârsta / greutate (verificati pachet de produse pentru detalii). Având mai mult decât suma maxima zilnica poate provoca grave (eventual fatale) afectare a ficatului.

Desi reactii alergice sunt rare, pentru a primi ajutor medical imediat daca observati orice simptome ale unei reactii alergice grave, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime / umflarea (în special a fetei / limbii / gâtului), ameteli severe, breathing. This probleme nu este o completeze lista de reactii adverse posibile.

...


Precaution:

Nu luati acest medicament fara sfatul medicului daca ati avut vreodata o boala hepatica alcoolica (ciroza), sau daca bei mai mult de 3 bauturi alcoolice pe zi. Consumul de alcool etilic trebuie evitat, deoarece poate creste riscul de afectare hepatica în timpul tratamentului cu acetaminofen.

Tu nu ar trebui sa te trateze de o febra de mai mult de trei zile sau durere pentru mai mult de zece zile. Este posibil sa aveti o problema grava, care necesita o atentie medicala. De asemenea, contactati furnizorul de servicii de îngrijire medicala în cazul în care durerea sau febra se agraveaza sau daca umflarea este prezent.

Acetaminofen poate creste riscul de probleme grave la persoanele cu deficit de G6PD (o cantitate mica de o anumita enzima in organism). Daca aveti un deficit de G6PD, nu iau acest medicament fara aprobarea furnizorului de asistenta medicala.

Unii oameni care sunt alergici la salicilati (precum aspirina) pot fi, de asemenea, alergic la acetaminofen. Cu toate acestea, multe persoane cu alergii, cum ar putea sa ia acetaminofen fara nici o problema.

Este, probabil, sigur pentru utilizarea în timpul sarcinii. Acetaminofenul trece prin laptele matern. Cu toate acestea, este, în general, considerat sigur pentru femeile care alapteaza si copiii lor.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».