Aptivus


Boehringer Ingelheim | Aptivus (Medication)


Desc:

Apsol este un preparat de amlexanox. Amlexanox este dat pe cale orala în managementul astmului si pentru rinita alergica. Este, de asemenea, utilizat în gestionarea aphthous ulcer (gura ulceratii).

Utilizati acest medicament in gura numai. Folositi-l de îndata ce observati un gangrena inflamat formeaza, de obicei, 4 ori pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Utilizati acest medicament pâna la gât vindeca. Pasta trebuie aplicate cât mai repede posibil dupa ce observ simptomele de un aphthous ulcer si ar trebui utilizate patru ori pe zi, preferabil în urma igiena orala dupa micul dejun, prânz, cina, si înainte de culcare.

...

Side Effect:

Putin probabil, dar grave efecte secundare pot sa apara, cum ar fi:crescut gura rani, greata, diaree.

Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

Alte reactii adverse includ dureri tranzitorie, jignitor sau de arsura la locul de aplicare. Pot sa apara reactii adverse rare cum ar fi:contactati mucositis, greata si diaree. ...

Precaution:

Informa dumneavoastra medic/medic dentist sau farmacist istoricul medical, în special de:sistemul imunitar probleme. Evita alcool si nicotina, deoarece aceste produse pot irita rani.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...