Aquachloral

Polymedica Pharmaceuticals | Aquachloral (Medication)

Desc:

Aquachloral/chloral hidratat apartine grupului de medicamente numite sedative si hipnotice, care incetineste activitatea de sistemul nervos central. Aquachloral este utilizat pentru a trata probleme de somn, cum ar fi insomnie. Hidrat de chloral a fost, de asemenea, utilizat cu analgezice pentru controlul durerii postoperator.

Acesta este un medicament de prescriptie numai, si ar trebui sa fie folosit exact cum este regizat de furnizorul de asistenta medicala.

...


Side Effect:

Daca apar oricare dintre urmatoarele, ajutor medical este necesara:o reactie alergica severa; batai de inima inegale; senzatie zapacit, lesin; respiratie superficiala; slabiciune, lipsa de coordonare; sau un rosu, vezicule, peeling eruptii cutanate.

Mai putin grave efecte secundare includ:somnolenta, somn profund; dureri de cap, sau senzatie de mahmureala; greata, varsaturi, indigestie, gaz, dureri de stomac; roseata sau bleg de pleoapele; excitare sau confuzie; sau usoara mâncarime sau eruptii cutanate. ...


Precaution:

Acest medicament este numai pentru utilizarea în rect, prin urmare, nu iau chloral hidratat rectale de gura.

Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la chloral hidratat, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de inima, ficat sau rinichi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».