Aqua - Mephyton


Merck & Co. | Aqua - Mephyton (Medication)


Desc:

Aqua-Mephyton este o forma artificiale de vitamina K. fitonadioná este utilizat pentru a trata deficienta de vitamina K si pentru a trata anumite sângerare sau probleme de coagulare a sângelui.

...

Side Effect:

Contactati medicul imediat daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:sentimentul ca se putea trece; buzele de culoare albastra; sau probleme de respiratie.

Mai putin grave efecte secundare pot include:înrosirea fetei (caldura, roseata sau infiorat sentimentul); modificari în simtul gustului; transpiratie; sau ameteli.

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti orice semne de o reactie alergica:hives; respiratie dificila; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. O reactie alergica (dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie); ameteli; batai de inima rapide sau neregulate; sau crescut de transpiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua Aqua - Mephyton, spune furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la fitonadioná sau daca aveti orice alte alergii.

Informati medicul dumneavoastra si farmacistului ce baza de prescriptie medicala si medicamente fara prescriptie medicala, vitamine, suplimente nutritive, si produse din plante luati sau intentionati sa ia. Informati medicul dumneavoastra daca aveti sau avut boli de ficat.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...