ARBs


Pfizer | ARBs (Medication)


Desc:

Blocante ale receptorilor de angiotensina este o substanta naturala în corpul dumneavoastra, care afecteaza sistemul cardiovascular în mai multe moduri, cum ar fi de îngustarea dumneavoastra vaselor de sânge. Blocante de receptorilor angiotensinei II de lucru prin relaxarea dumneavoastra vaselor de sânge, care scade tensiunea arteriala si face mai usor pentru inima ta pentru a pompa sânge.

ARBs sunt utilizat singur sau in combinatie cu alte medicamente pentru controlul tensiunii arteriale, pentru a trata insuficienta cardiaca congestiva, preveni diabetul sau insuficienta renala legate de hipertensiune arteriala, si reduce riscul de accident vascular cerebral la pacientii cu hipertensiune arteriala si o inima extinsa. ARBs, de asemenea, poate preveni repetarea de fibrilatie atriala.

...

Side Effect:

Printre cu efectul pozitiv, pot aparea efecte secundare, ca cu orice medicament. Reactii adverse frecvente includ:ameteli, cefalee, somnolenta, greata, varsaturi, diaree, tuse, niveluri ridicate de potasiu, scaderea tensiunii arteriale, dureri musculare sau osoase, si eruptii cutanate.

Mai rare, dar grave efecte secundare, care au nevoie de îngrijiri medicale imediat sunt urmatoarele:insuficienta renala, insuficienta hepatica, reactii alergice, celule albe din sânge scazuta si umflarea tesuturilor. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de inima, ficatul si rinichii.

Deoarece aceasta poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...