Ardeparin - injection

Wyeth | Ardeparin - injection (Medication)

Desc:

Acest medicament este un sânge mai subtire, care va ajuta sa preveni formarea de cheaguri de sânge. Acesta este utilizat dupa interventie chirurgicala de înlocuire a genunchiului.

Acest medicament este administrat prin injectare subcutanat, de un profesionist de îngrijire a sanatatii, de obicei, de doua ori pe zi dupa o interventie chirurgicala. Injectare va fi rotita pentru a limita iritare. Tratamentul cu acest medicament poate continua timp de 7-14 zile sau pâna când riscul de formare a cheagurilor de sânge este limitata. Nu se injecteaza un muschi (intramuscular). Aruncati utilizate în mod corect seringi si ace.

...


Side Effect:

Daca aveti oricare dintre urmatoarele reactii adverse grave, opriti utilizarea ardeparin, si cauta îngrijiri medicale de urgen?a sau sunati imediat medicul:o reactie alergica (dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie); orice prelungit sau inexplicabila sângerare; durere, caldura sau roseata într-un brat sau picior, sau dificultati de respiratie, care ar putea indica un cheag de sânge; sau ulceratii la locul injectarii.

Alte reactii adverse mai putin grave pot fi mai probabil sa apara. Continuati sa utilizati ardeparin si informeze medicul dumneavoastra daca aveti experienta usoara durere, roseata sau caldura la locul injectarii; eruptii cutanate sau mâncarime; febra; sau greata. ...


Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra utilizati acest medicament înainte de a în curs de orice procedura care implica punctie/anestezia spinala. Folosind acest medicament înainte de aceste proceduri a provocat echimoze importante sau hemoragie (hematom epidural sau coloanei vertebrale) în interiorul corpului. Acest lucru poate lasa paralizat, poate definitiv. Acest risc este crescut atunci când utilizati alte sângelui subtierea medicamente (de exemplu, aspirina, clopidogrel, warfarina), antiinflamatoare nesteroidiene (de exemplu, ibuprofen, naproxen) sau când anumite dispozitive de livrare medicament (locuirea epidurala catetere) sunt folosite. Te vor fi monitorizate îndeaproape în timp ce sunt pe acest medicament. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».