Arformoterol Inhalation


Sepracor | Arformoterol Inhalation (Medication)


Desc:

Arformoterol prin inhalare este utilizat pentru a controla respiratie suieratoare, scurtime de respiratie, tuse si piept etanseitatii cauzate de boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC; un grup de boli pulmonare, care include bronsita cronica si emfizem). Arformoterol este o clasa de medicamente numite long-actioneaza agoniste (laurentiu). Acesta actioneaza prin relaxare si deschide pasajele de aer în plamâni, ceea ce face mai usor sa respire.

Arformoterol vine ca o solutie (lichid) sa inhaleze de gura folosind un nebulizator (masina care transforma o ceata care pot fi inhalate medicamente). Acesta este inhalat, de obicei, de doua ori pe zi, dimineata si seara. Inspira arformoterol la în jurul ori acelasi în fiecare zi, si spatiu va de doze de aproximativ 12 ore. Urma?i instruc?iunile de pe eticheta de baza de prescriptie medicala cu atentie, si cere medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru a explica orice parte care nu le înteleg. Utilizati arformoterol exact cum este regizat. Nu utilizati mai mult sau mai putin de ea sau de a folosi mai multe ori prescrise de medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Arformoterol poate provoca efecte secundare. Spuneti medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:nervozitate; agitare incontrolabile de o parte a corpului; dureri de cap; ameteli; oboseala; dificultatea de adormire sau de sedere adormit; durere, mai ales dureri de spate; diaree; greata; varsaturi; crampe picior.

Altele, mai putin grave efecte secundare pot fi mai probabil sa apara, cum ar fi:slabiciune; dureri de cap, probleme de somn (insomnie); greata, varsaturi, diaree; Leg crampe; febra; nasul înfundat, gura uscata; sau raguseala sau voce aprofundat.

Obtine ajutor medical imediat daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

...

Precaution:

Înainte de a utiliza arformoterol inhalare, spune medicul dumneavoastra si farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati o alta LABA formoterol (Foradil, în Symbicort) sau salmeterol (în Advair, Serevent). Aceste medicamente nu trebuie utilizat cu arformoterol. Medicul dumneavoastra va va spune ce medicamente ar trebui sa folositi si ce medicamente ar trebui sa încetati sa utilizati.

Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati sau intentionati sa ia.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...