Argesic - SA


Economed Pharmaceuticals | Argesic - SA (Medication)


Desc:

Argesic-SA/salsalate, care este un medicament medicamente antiinflamatoare (AINS), care este utilizat pentru tratarea febra, durere si inflamatie în organism.

Este un medicament de prescriptie numai si trebuie luate de molie, 2-3 ori pe zi, cu un pahar de apa, exact ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la terapie. Nu întindeti pentru cel putin 10 minute dupa ce a lua acest medicament.

...

Side Effect:

Efecte adverse frecvente includ stomac deranjat, ameteli sau greata; în cazul în care acestea persista sau se agraveaza sunati-va medicului.

Alte efecte secundare mai grave, care au nevoie de îngrijiri medicale imediat sunt urmatoarele:o reactie alergica severa, dureri de stomac, arsuri la stomac, umflarea gleznelor, picioarele sau mainile, greutatea brusca sau inexplicabile câstiga, audiere modificari cum ar fi zgomote în urechi si scaderea de auz, întuneric urina, ingalbenirea ochilor ?i pielii, neobisnuite sau extreme oboseala. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestui medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, boala hepatica, diabet zaharat insuficient controlat, probleme de stomac/intestin/esofag, boli de inima, cum ar fi insuficienta cardiaca congestiva, istoria de atac de cord, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, umflarea gleznelor/picioare/mâinile, o deshidratare severa, afectiuni ca anemie de sânge, sângerare/coagularea probleme, astm, polipi nazali sau anumite conditii genetice.

Deoarece acest medicament poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

Acest medicament poate provoca sângerare de stomac, pentru acestea este important pentru a limita utilizarea de alcool si tutun. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...