Arimidex


AstraZeneca | Arimidex (Medication)


Desc:

Arimidex/anastrozol este utilizat pentru a trata cancerul de sân la femeile care au trecut prin menopauza. Anastrozol lucreaza prin scaderea nivelurilor de hormoni de estrogen pentru a ajuta micsora tumorile si încetini cresterea lor. Iau acest medicament de gura cu sau fara alimente, de obicei, o data pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Efecte secundare grave pot sa apara, cum ar fi:mentale/starea de spirit modificari (de exemplu, depresie), amorteala/furnicaturi/umflarea mâinile sau picioarele, tuse persistenta, neobisnuit vaginale de descarcare de gestiune/arsura/mâncarime/miros, muschii neobisnuit rigid, durere/roseata si umflarea de arme sau picioare, viziune modificari, dureri osoase, os fractura, semne de infectie (de exemplu, febra, frisoane, persistente dureri în gât).

Constipatie, diaree, greata, varsaturi, suparat stomac, pierderea poftei de mâncare, corp aches si dureri, umflarea/tandrete/dureri de piept, dureri de cap, gura uscata, disonant gât, tuse crescut, ameteli, probleme cu somnul, oboseala/slabiciune, înrosirea fetei si transpiratii (bufeuri de bufeurile/fierbinte), sângerari vaginale, par subtierea, si greutate schimbare poate sa apara. ...

Precaution:

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de ficat, hipertensiune arteriala, boli de inima (cum ar fi boala cardiaca ischemica, istoria de dureri în piept), casant osoase bolilor (osteoporoza), cheaguri de sânge.

Deoarece acest medicament poate fi absorbit prin piele, femeile care sunt gravide sau care pot deveni gravide nu ar trebui sa se ocupe de sau pauza comprimatele de acest medicament. ...