Arm - A - Med


Unknown / Multiple | Arm - A - Med (Medication)


Desc:

Brat-A-Med generic este cunoscut ca Isoetharine si functioneaza în pulmonar pentru a dilata respiratie pasaje ceea ce face mai usor de respiratie. Acest medicament este utilizat pentru a trata si preveni urmatoarele:bronsita, emfizem, astm, atac de astm, bronhospasm.

Acest medicament este inhalat în plamâni, utilizând echipamentele speciale de respiratie. Sa ia aceasta exact ca furnizorul de asistenta medicala regizat pentru tine.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ:tremor, nervozitate, tremor, dureri de cap, greata, ameteli, dificultatea de a dormi, gust neobisnuit în gura, cresterea poftei de mâncare, crampe musculare, gât uscat sau înrosirea fetei. Daca oricare dintre acestea persista sau se mai rau, sa caute ajutor medical.

Mai grav efect secundar care trebuie imediat asistenta medicala sunt urmatoarele:o eruptie, batai rapide ale inimii, dureri în piept, ameteli, tuse, respiratie suieratoare sau probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:inima probleme, dureri în piept, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, probleme cu glanda tiroida, convulsii sau accidente vasculare cerebrale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...