Arnica


Unknown / Multiple | Arnica (Medication)


Desc:

Flori de arnica au fost folosite pentru a reduce umflarea si durerea de contuzii, entorse, probleme musculare/comun si muscaturilor de insecte. Acesta a fost, de asemenea, folosit ca o apa de gura pentru gingii umflate si ulceratii în gura.

...

Side Effect:

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza arnica, spune furnizorul de asistenta medicala despre orice Popa de alergii aveti. Consultati-va medicul înainte de a utiliza acest produs. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern. Din cauza posibil risc pentru copil care alapteaza, Alaptarea în timp ce utilizati acest produs nu este recomandat. Arnica nu este recomandat pentru utilizarea în timpul sarcinii. Înainte de a utiliza arnica, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la el.

...