Aromasin


Pfizer | Aromasin (Medication)


Desc:

Aromasin este indicat pentru tratamentul adjuvant al cancerului de sân invaziv la un stadiu incipient, estrogen receptorilor pozitiv, menopauza femeile dupa 2-3 ani de tamoxifen tratament adjuvant initiala.

Aromasin este indicat pentru tratamentul de cancer de sân avansat, la femeile în postmenopauza fiziologice sau induse, boala a progresat anti-estrogen terapie. S-a demonstrat eficacitatea la pacientii ale caror tumori nu are receptori de estrogen.

...

Side Effect:

Informa medicul imediat daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:viziune probleme; umflarea în mainile sau picioarele; dureri osoase noi sau neobisnuite; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; sau dureri în piept, brusca amorteala sau slabiciune, brusc dureri de cap, confuzie, probleme cu viziune, discursul sau echilibru.

Mai putin grave efecte secundare pot include:bufeuri; senzatie de durere de cap, obosit; anxietate; dureri articulare; stomac deranjat; dispozitie depresiva; probleme de somn (insomnie); sau crescut de transpiratie.

Contactati imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; respiratie dificila; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea Aromasin, asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra despre orice alte medicamente luati (inclusiv baza de prescriptie medicala, over-the-counter, vitamine, remedii din plante, etc. ).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

Concepe un copil (gravida) în timp ce lua Aromasin. Metode de bariera de contraceptie, cum ar fi prezervative, sunt recomandate. Discutati cu medicul dumneavoastra atunci când pot deveni gravida în conditii de siguranta sau concepe un copil dupa terapie. ...