Aromatic ammonia - inhalation

Unknown / Multiple | Aromatic ammonia - inhalation (Medication)

Desc:

Acest produs este utilizat pentru a trata sau preveni lesin. Acesta actioneaza prin cresterea organismului nevoia de a respira.

Lesin poate fi cauzata de unele tipuri de medicina, de un eveniment neplacut sau stresante, sau de o problema grava medicale, cum ar fi boli de inima. Lesin într-o persoana mai în vârsta este de multe ori mai grave decât lesin într-o persoana mai tânara. Oameni mai în vârsta si persoanele cu o istorie de probleme cardiace ar trebui sa solicite asistenta medicala cât mai curând posibil dupa lesin.

Aromatice amoniac spiritul este disponibil fara prescriptie medicala de un medic.

...


Side Effect:

Unele dintre efectele secundare pot include:tuse, varsaturi, diaree, si dureri de cap poate sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anunta imediat medicul. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:probleme de respiratie. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...


Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:boli pulmonare, probleme oculare, alergii de orice. Acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern, de aceea medicul trebuie sa fie consultat înaintea alaptarii.

Medicament ar trebui sa fie tinute departe de ochii si pielea. Daca spiritul aromatice amoniac vine în contact cu ochii sau pielea dvs, arsuri si iritarea poate sa apara. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».