Arsenic Trioxide Injection


Cephalon | Arsenic Trioxide Injection (Medication)


Desc:

Trioxid de arsenic este într-o clasa de medicamente numite anti-neoplastics, utilizat pentru a trata leucemia acuta promyelocytic, când chimioterapie sau alta forma de tratament a fost nefolositoare. Acesta actioneaza prin încetinirea sau oprirea cresterii celulelor canceroase.

...

Side Effect:

Trioxid de Arsenic pot determina hiperglicemie, care implica urmatoarele:sete extrema; urinare frecventa; Foamea extreme; slabiciune; si vedere încetosata.

Alte reactii adverse mai putin grave includ:oboseala excesiva; ameteli; dureri de cap; diaree; umflarea de arme, mâini, picioare, glezne, sau pulpe inferioare; eruptii cutanate; sau mâncarime.

Urmatoarele sunt mai rare, dar grave efecte secundare, care imediat au nevoie de îngrijire medicala:neobisnuit vânataie sau sângerare; voma care este sângeroase sau care arata ca motive de cafea; scaun, care este negru si zabovi, sau contine luminoase rosii din sânge; scaderea urinare; urticarie si convulsii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi sau de ficat.

Deoarece acest medicament poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...