Artemether and Lumefantrine


Novartis | Artemether and Lumefantrine (Medication)


Desc:

O combinatie de artemether si lumefantrine este utilizat pentru a trata anumite tipuri de malarie infectiile.

Malaria este o infectie grava, care se întinde de tântari în anumite parti ale lumii si poate provoca moartea. Artemether ?i lumefantrine nu trebuie utilizat pentru prevenirea malariei. Artemether si lumefantrine este într-o clasa de medicamente numite antimalaricele. Functioneaza prin uciderea de organismele care cauza malariei.

Aceste medicamente lucra prin interferarea cu cresterea de paraziti în celulele rosii din sânge a organismului uman. Paraziti care cauza malariei de obicei patrunde în corp prin muscatura de un tântar.

Malaria este comune în domenii cum ar fi Africa, America de Sud si Asia de Sud. O combinatie de artemether si lumefantrine este utilizat pentru tratarea malariei non-severe.

...

Side Effect:

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. Contactati medicul imediat daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:agravarea simptomelor de malarie; ameteli, lesin, rapid sau pounding emotie; severa necontrolata varsaturi sau diaree; sau de stomac dureri, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor).

Sunati-va medicului daca va dezvolta febra, frisoane, dureri de corp, dureri de cap severe, sau Simptomele gripei, dupa ce ati terminat luând toate va de doze de artemether si lumefantrine.

Mai putin grave efecte secundare pot include:slabiciune, dureri de cap usoara; greata, varsaturi, pierderea poftei de mâncare; tuse; durere în comun sau musculare; sau somn (insomnie) probleme. ...

Precaution:

Acest medicament este utilizat numai pentru tratarea malariei. Utilizati artemether si lumefantrine pentru prevenirea malariei. Nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la artemether sau lumefantrine.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti antecedente de boli de inima sau sindrom QT lung, hepatice sau boli de rinichi, sau niveluri scazute de potasiu sau magneziu în sânge.

În afara de a lua artemether si lumefantrine, utilizati îmbracaminte de protectie, repellente insecte si tântar de compensare în jurul pat pentru a preveni în continuare muscaturi de tântari, care ar putea cauza malariei. Nici un medicament este 100% eficient în tratarea sau prevenirea malariei. Pentru rezultate optime, pastra folosind medicamente ca regia. Discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti febra, varsaturi sau diaree în timpul tratamentului. ...