Artha - G


Williams Laboratories | Artha - G (Medication)


Desc:

Artha - G/salsalate este folosit pentru a calma durerea din diferite conditii. De asemenea, reduce durerea, umflaturi, si comune rigiditate de artrita. Acest medicament este cunoscut ca un drog nonsteroidal anti-inflamatorii (AINS). Iau acest medicament de gura, de obicei 2-3 ori pe zi cu un pahar plin cu apa sau ca regia de catre medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Efecte secundare grave pot include:stomac dureri, pirozis, umflarea gleznelor/picioare/mâinile, brusca/inexplicabila în greutate, audiere modificari (de exemplu, zgomote în urechi, scaderea auzului).

Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:astm sensibil la aspirina (o istorie de agravarea respiratie cu nas înfundat/înfundat dupa ce a luat aspirina sau alte AINS), afectiuni renale severe.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...