Arthrotec


Pfizer | Arthrotec (Medication)


Desc:

ARTHROTEC este combinatia de medicamente este utilizat pentru ameliorarea durere, sensibilitate, umflatura, si rigiditate cauzata de osteoartrita si artrita reumatoida la pacientii care au un risc ridicat de a dezvolta ulcere gastrice. Diclofenacul este într-o clasa de medicamente numite AINS folosite pentru a trata inflamatie, durere si febra. Misoprostol este aprostaglandin analog folosit prevenirea ulcere, care altfel ar putea fi cauzate de diclofenac.

Acesta este un medicament de prescriptie numai si ar trebui sa fie luate de gura cu alimente, de obicei 2-4 ori pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca grave efecte secundare cum ar fi:cresterea în greutate inexplicabila, oboseala excesiva, lipsa de energie, senzatie de mâncarime, stomac deranjat, pierderea poftei de mâncare, dureri în partea superioara dreapta a stomacului, îngalbenirea pielii sau ochilor, simptome asemanatoare gripei, culoare a pielii, rapid bataile inimii, dureri de cap, torticolis, dureri în gât, dureri musculare, confuzie, sensibilitate la lumina, febra, blistere, eruptii cutanate, urticarie, umflarea ochii, fata, buzele, limba, gât, brate, mâini, picioare, glezne, sau picioare mai mici, dificultati de respiratie sau înghitire, raguseala, neobisnuita vaginale sângerare, tulbure, decolorate, sau urina sângeroase, spate durere sau urinare dificila sau dureroase. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Reactii adverse mai putin grave includ diaree si gaze sau balonare, si numai acestia au nevoie de consultare în cazul în care acestea persista sau se agraveaza.

O reactie alergica este rara, dar obtine asistenta medicala daca observati urmatoarele simptome:eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli inflamatorii intestinale, astm, lupus, porfirie hepatica, ficat sau boli de rinichi; sau umflarea mâinilor, picioare, glezne, sau gambelor.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...