Asacol


Altana Pharma | Asacol (Medication)


Desc:

Asacol/mesalamine, afecteaza o substanta în organism, care cauzeaza inflamatie, deteriorarea tesutului si diaree. Acest medicament este utilizat pentru tratarea colitei ulcerative. Desi nu se vindeca, se poate reduce simptome cum ar fi dureri de stomac, diaree si sângerari rectale cauzate de iritatii/umflarea in colon/rect.

Acest medicament este luata de gura, exact ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza depinde de afectiune si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dvs.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, ca cu orice medicament, efecte secundare pot sa apara. Cele mai frecvente includ:simptome asemanatoare gripei, varsaturi, greata, ameteli, slabiciune, dureri de cap, constipatie, dureri abdominale/spate, stomac deranjat, diaree sau gaze. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Alte efecte secundare mai grave sunt:o reactie alergica severa - stupi; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gâtului; urina închisa la culoare, persistente greata sau varsaturi, severe de stomac sau dureri abdominale, îngalbenirea ochii si pielea, semne de infectie ca febra cu persistente dureri în gât, usor vânataie sau sângerare, dureri în piept, dificultati de respiratie, schimba în urina. Daca oricare dintre acestea apar, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la mesalamine, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:probleme cu rinichii, probleme hepatice, astm, stenoza pilorica, pancreatita, sau pericardita.

Deoarece Asacol poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...