Ascorbate calcium - oral


Unknown / Multiple | Ascorbate calcium - oral (Medication)


Desc:

Ascorbat de calciu este o forma de vitamina C care este utilizat pentru a preveni sau a trata niveluri scazute de vitamina C în oameni care nu primesc suficient de vitamina din dieta lor. Acest produs contine, de asemenea, calciu. Cei mai multi oameni care mananca o dieta normala nu trebuie suplimentar vitamina C.

Nivelurile scazute de vitamina C poate duce la o afectiune numita scorbut. Scorbut pot provoca simptome cum ar fi eruptii cutanate, slabiciune musculara, dureri articulare, oboseala sau pierderea dintilor. Vitamina C joaca un rol important în organism. Este necesar pentru a mentine starea de sanatate a pielii, cartilaj, dinti, osoase si vasele de sânge. Este, de asemenea, folosit pentru a proteja celulele corpului tau de daune. Este cunoscut ca un antioxidant.

...

Side Effect:

Efecte adverse de la utilizarea acestui medicament pot include:diaree, constipatie, greata, varsaturi, crampe abdominale/durere sau arsuri la stomac pot sa apara.

Multe persoane care folosesc acest produs nu au efecte secundare grave. Informati medicul dumneavoastra imediat daca oricare dintre aceste rare, dar foarte grave efecte secundare apar:urinare dureroasa, roz/sângeroase urina.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua ascorbat de calciu, spune furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la ea; sau, daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest produs, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi (cum ar fi pietre la rinichi), o anumite deficit de enzime (Deficienta de G6PD), calciu niveluri (hipercalcemie).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...