Acetohydroxamic acid - oral


Mission Pharmacal Company | Acetohydroxamic acid - oral (Medication)


Desc:

Acid Acetohydroxamic, un drog sintetic derivat din hidroxilamina si acetat de etil, este similara ca structura cu uree. În urina, acesta actioneaza ca un antagonist al ureazei bacteriene enzimei. Acid Acetohydroxamic nu are nici o actiune directa antimicrobiana si nu se aciduleaza urina în mod direct. Se utilizeaza, în plus fata de antibiotice sau proceduri medicale, pentru a trata cronice uree-despicare infectii urinare.

Acest medicament este prescris cu antibiotice si / sau interventii chirurgicale pentru a trata tipuri de infectii ale vezicii urinare, care sunt cauzate de anumite bacterii. Aceste bacterii determina nivelul de amoniac din urina pentru a deveni prea mare. Acest efect poate duce la un anumit tip de piatra la rinichi. Acest medicament actioneaza prin împiedicarea bacteriilor de a face amoniac. Nivelurile scazute ale amoniacului pot încetini cresterea pietre la rinichi si face munca mai bine pe antibiotice infectia.

...

Side Effect:

Efecte secundare ale acestui medicament includ:dureri de cap, greata, varsaturi, senzatie de disconfort gastric, pierderea neobisnuita a parului, sau pierderea poftei de mâncare poate sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse grave improbabila, dar apar:rapid / pounding emotie, oboseala neobisnuita, slabiciune, urina închisa la culoare, mentala / modificari ale dispozitiei, tremura.

Medicul dumneavoastra ar trebui sa fie informat imediat în cazul în care oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:durere / roseata / umflarea bratelor sau a picioarelor, usor vânataie / sângerare, semne de infectie (de exemplu, febra, durere în gât persistenta).

Cereti imediat asistenta medicala în cazul în care oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:probleme de respiratie, dureri în piept. O reactie alergica grava, foarte la acest medicament este rara.

...

Precaution:

Acest medicament poate provoca malformatii congenitale. Nu utilizati daca sunteti gravida. Utilizati eficient de control al nasterii, si spuneti medicului dumneavoastra daca ramâneti gravida în timpul tratamentului. Acest medicament poate trece în laptele matern si poate avea efecte nedorite asupra unui copil care alapteaza, prin urmare, consultati-va medicului dumneavoastra înainte de a alaptarii.

Înainte de a utiliza acidul acetohydroxamic, informati medicul dumneavoastra daca aveti o boala de rinichi, o istorie de cheaguri de sânge sau anemie accident vascular cerebral, hemolitica (lipsa de celule rosii din sânge), sau un sistem imunitar slab.

...