Ashwagandha


Unknown / Multiple | Ashwagandha (Medication)


Desc:

Withania somnifera, de asemenea, cunoscut ca ashwagandha, Indian ginseng, otrava coacaze sau iarna cherry este o planta din familia Solanaceae sau noptii. Radacina si boabe sunt folosite pentru a face medicina.

Ashwagandha este utilizat pentru artrita, anxietate, probleme de somn (insomnie), tumori, tuberculoza, astm, o afectiune a pielii marcat de inegalitate alb (leukoderma), bronsita, dureri de spate, fibromialgie, probleme menstruale, sughit, si boala hepatica cronica. Ashwagandha este, de asemenea, utilizat ca un % u201Cadaptogen % u201D pentru a ajuta organismul sa faca fata cu stresul zilnic, si ca un tonic general.

Unii oameni folosesc, de asemenea, ashwagandha pentru îmbunatatirea capacitatii de gândire, scaderea durere si umflarea (inflamatie) si prevenirea efectelor îmbatrânirii. Este, de asemenea, folosit pentru probleme de fertilitate barbati si femei si, de asemenea, pentru a creste dorinta sexuala. Ashwagandha este aplicat pe piele pentru tratarea ranilor, dureri de spate si unilateral paralizie (hemiplegie).

...

Side Effect:

Unele dintre efectele secundare includ:somnolenta, reducerea zaharului din sânge, încetinind sistemul nervos central, cresterea temperaturii corpului, dureri de stomac, diaree, agravarea simptomelor pentru cei care au peste activ conditie tiroidieni.

Unul dintre efectele secundare Ashwagandha este faptul ca aceasta planta tinde pentru a contracara efectul de medicamente. Astfel, este foarte recomandat pentru a evita luarea Ashwagandha coroborat cu terapii imunosupresoare, cum ar fi prednison, corticosteroizi, prednison si azathioprine. ...

Precaution:

Ashwagandha nu trebuie utilizat în cazul în care sunteti gravida. Exista unele dovezi ca ashwagandha ar putea provoca avorturi spontane. Nu suficient este cunoscut despre utilizarea de ashwagandha în timpul alaptarii.

Ashwagandha poate irita tractul gastro-intestinal. Don % u2019t utilizati ashwagandha daca aveti un ulcer gastric. % u201CAuto-imunitar boli % u201D, cum ar fi scleroza multipla (MS), lupus (lupus eritematos sistemic, SLE), poliartrita reumatoida (RA), sau alte conditii:Ashwagandha ar putea determina sistemul imunitar pentru a deveni mai activ, si acest lucru ar putea creste simptome de boli auto-imune. Daca aveti una dintre aceste condi?ii, este % u2019s cel mai bun pentru a evita folosirea ashwagandha.

Ashwagandha poate încetini sistemul nervos central. Furnizorii de asistenta medicala va faceti griji ca anestezie si alte medicamente în timpul si dupa o interventie chirurgicala ar putea creste acest efect. Încetati sa luati ashwagandha cel putin 2 saptamâni înainte de o interventie chirurgicala programata. ...