Asparaginase Injection


Lundbeck | Asparaginase Injection (Medication)


Desc:

Asparaginase apartine grupului de medicamente denumite enzime. Asparaginase este folosit cu alte medicamente pentru chimioterapie pentru a trata un anumit tip de leucemie acuta limfocitara. Acesta actioneaza prin uciderea sau opri cresterea celulelor canceroase.

Acest medicament este injectat într-un muschi sau perfuzate intravenos pentru 30 de minute de o asistenta medicala într-un spital sau clinica medicala, de obicei, de 3 ori pe saptamana.

...

Side Effect:

Ca si cu orice medicament, Asparaginase poate provoca efecte secundare, printre cu efectele sale necesare. Spune medicul dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome persista sau se agrava:greata, varsaturi, pierderea poftei de mâncare, scadere în greutate, oboseala, febra, frisoane, dureri de cap sau ameteli.

Alte efecte secundare mai grave, vrajitoare nevoie de îngrijiri medicale imediat, sunt:dureri în curs de desfasurare, care începe în zona stomacului, dar se poate raspândi la partea din spate; convulsii; confuzie; halucinant; umflarea de fata, brate sau picioare; dificultati de respiratie; durere toracica; îngalbenirea pielii sau a ochilor; durere în partea superioara dreapta a stomacului; întunecata urina colorata; urinare frecventa; sau crescut setea. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:pancreatita, cheaguri de sânge sau sângerari severe.

Pentru ca Asparaginase poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...