Astelin


MedPointe | Astelin (Medication)


Desc:

Astelin/azelastine este un tip de spray nazal, care este utilizat pentru tratarea simptomelor sezoniere alergii nazale si non-alergic simptomele nazale. Droguri actioneaza prin prevenirea eliberarea de histamina din mastocite si împiedica histamina obligatoriu sa histamina receptori.

Astelin este disponibil de prescriptie medicala si este luata, în general, de doua ori pe zi.

...

Side Effect:

Astelin a fost evaluata în studii pentru tratarea alergiilor nazale. În aceste studii, droguri a contribuit la scaderea urmatoarele simptome:stranut; curge nasul; râios nas; apatos ochii; necesitatea de a sufla nasul.

Un gust amar in gura, somnolenta, o senzatie în interiorul nasului, stranut se potriveste, greata, cresterea în greutate, dureri musculare, si ochi rosii de arsura poate sa apara. Sentimente ciudate pe piele (de exemplu, ace si ace, senzatie de crawling) poate produce. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Gustul amar poate fi redus prin sniffing usor prin nas dupa fiecare spray, mai degraba decât de respiratie în nas, deci profund ca medicatie merge la partea din spate de pe gât si devine în gura.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice alergii, inclusiv alergii. Asigurati-va ca sa-i spuneti furnizorul de asistenta medicala despre toate medicamentele pe care le luati, inclusiv prescriptie si non-reteta medicamente, vitamine, si suplimente pe baza de plante.

Înainte de a utiliza acest medicament, spune furnizorul de asistenta medicala istoricul medical, mai ales de probleme ale rinichilor.

Acest medicament poate face sa va somnolent. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...