Acetylcysteine


Leo Laboratories | Acetylcysteine (Medication)


Desc:

Cand este inhalat prin gura, acetylcysteine este folosit pentru a ajuta subtire si slabiti de mucus în caile respiratorii din cauza unor boli pulmonare (cum ar fi emfizemul, bronsita, fibroza chistica, pneumonie). Acest efect va ajuta sa stergeti mucusul din plamani dvs. , astfel încât sa puteti respira mai usor. Atunci când luate de gura, acetylcysteine este utilizat pentru a preveni leziuni hepatice de la supradozaj acetaminofen. ...

Side Effect:

Ca toate medicamentele, acetylcysteine poate provoca reactii adverse. Aceste reactii pot include:dureri de stomac, greata, varsaturi, diaree, reactii alergice. În acest caz, o reducere a dozei este recomandata.

Rapoarte izolate pe bronhospasm au fost legate în principal la pacientii cu bronsic hiperreactival, în cazurile de astm. În plus, au raportat în cazuri izolate, sângerare în legatura cu administrarea de acetilcisteina, partial datorita reactiilor de hipersensibilitate.

...

Precaution:

Înainte de a utiliza acetilcisteina, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care pot provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:astm bronsic, stomacului / ulcer intestinal. In timpul sarcinii, acest medicament trebuie folosit numai atunci când este absolut necesar. Nu se cunoaste daca acest medicament trece în laptele matern, prin urmare, consultati-va medicului dumneavoastra înainte de a alaptarii.

...