Atarax


Pfizer | Atarax (Medication)


Desc:

tarax/hydrozine este în general utilizat ca un antihistaminic pentru a trata manânca si iritatiile. Acesta poate fi utilizat pentru afectiuni alergice. Antihistaminice de lucru prin reducerea efectelor histaminei, un produs chimic corpul elibereaza care constricts aer pasaje în plamâni si cauzeaza inflamatie pe tot corpul. Antihistaminicele pot reduce mâncarime si umflaturi si usca secretii din nas, ochi si gât.

Atarax este, de asemenea, larg utilizat pentru tratamentul de anxietate si alte tulburari de dispozitie, cum ar fi dementa. Acesta poate fi prescris atunci când exista un debut de tulburare de anxietate generale.

Atarax pot fi utilizate ca o forma de non-barbituric tranchilizante pentru sedare pre-operative si tratamentul tulburarilor neurologice, precum si alte state de anxietate. Medici si pacienti prefera adesea Atarax sa multe deprimante pentru insomnie si anxietate în timpul zilei pentru ca este mai sigur, curata sistemul mai rapid decât alte deprimante si dependenta fizica sa nu conduca.

...

Side Effect:

Atarax poate provoca, de asemenea, confuzie, nervozitate, iritabilitate, încetosarea vederii, dublu viziune, tremur, pierderea sau poftei de mâncare, sau greata. Atarax frecvent poate determina sedare, oboseala, somnolenta, ameteli, deranjat de coordonare, uscarea si îngrosarea orala si alte secretii respiratorii, si primejdie de stomac.

Atarax ar trebui sa fie utilizat cu precautie la persoanele cu glaucom cu unghi îngust, hipertrofiei (extinsa de prostata glandei), hipertiroidism, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, si astm. ...

Precaution:

Înainte de a lua Atarax, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii sau daca aveti o tulburare de sechestru, boli hepatice sau boli de rinichi.

Acest medicament poate afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta. Consumul de alcool poate creste anumite efecte secundare ale Atarax/hydroxyzine.

În timpul sarcinii si alaptarii nu folositi acest medicament Consult furnizorul de asistenta medicala. ...