Ativan


Biovail | Ativan (Medication)


Desc:

Ativan/lorazepam, este un medicament folosit pentru tratarea anxietate. Se crede ca activitatea excesiva de nervi în creier poate provoca anxietate si alte tulburari psihologice.

Acid Gamma - aminobutiric (GABA) este un neurotransmitator, un produs chimic care nervi în creier folosi pentru a trimite mesaje de la una la alta. GABA reduce activitatea de nervi în creier. Ativan/lorazepam si alte benzodiazepine poate actiona prin consolidarea efectele de GABA în creier. Deoarece lorazepam este eliminat din sânge mai rapid decat multe alte benzodiazepine, exista mai putine sanse ca lorazepam concentra?iile în sânge va ajunge la un nivel ridicat si devin toxice. Lorazepam, de asemenea, are mai putine interactiuni cu alte medicamente decat cele mai multe dintre alte benzodiazepine.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte secundare asociate cu Ativan sunt sedare, ameteli, slabiciune, si instabilitate. Alte reactii adverse includ o senzatie de depresie, pierderea de orientare, dureri de cap si tulburari de somn.

Ca toate benzodiazepine, Ativan/lorazepam poate provoca dependenta fizica. Oprirea brusc terapie dupa câteva luni de terapie de zi cu zi poate fi asociat cu un sentiment de pierdere de auto-valoare, agitatie si insomnie. Daca lorazepam este luata în mod continuu mai mult de câteva luni, oprirea brusc terapie poate produce convulsii, tremor, musculare, crampe, varsaturi si transpiratii. ...

Precaution:

Nu utilizati Ativan daca sunteti alergic la lorazepam sau la alte benzodiazepine, cum ar fi alprazolam (Xanax), chlordiazepoxide (Librium), clorazepate (CE), diazepam (Valium) sau oxazepam (Serax).

Înainte de a lua Ativan, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice probleme de respiratie, glaucom, boli de rinichi sau de ficat sau un istoric de depresie, ideatie suicidara sau dependenta de droguri sau alcool.

Nu bea alcool în timp ce lua Ativan. Acest medicament poate creste efectele alcoolului. Evitati utilizarea alte medicamente care te face somnoros. Ele pot adauga la somnolenta cauzate de lorazepam.

Ativan poate fi formativa si ar trebui sa fie utilizate numai de catre persoana care l-a fost prescris pentru. Ativan niciodata ar trebui sa fie partajate cu o alta persoana, mai ales cineva care are o istorie de abuzul de droguri sau dependenta.

Acest medicament poate cauza malformatii congenitale în un copil nenascut. Nu utilizati acest medicament daca sunteti gravida. ...