Atralin


Coria Laboratories, Ltd. | Atralin (Medication)


Desc:

Atralin este o tretinoin, o forma topica de vitamina A, care ajuta pielea reînnoi. Acest medicament este utilizat pentru a trata acneea. Functioneaza prin scaderea numarul si severitatea de acnee pimples si promova vindecarea rapida de Cosurile care se dezvolta si care afecteaza dezvoltarea celulelor pielii.

Utilizati acest medicament pe piele doar. Nu se aplica în zona de interior buze sau în interiorul nas/gura, sa taie pielea fragmentat, arse de soare, sau afectate de eczeme. Utilizarea Atralin ca medicul regizat si de a folosi în mod regulat pentru a obtine dreptul de a beneficia de cele mai multe de la ea.

...

Side Effect:

Include semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gâtului; vezicule, cruste, severa arsura/umflarea pielii, ochi roseata si adapare (conjunctivita), umflarea pleoapelor. Solicite asistenta medicala daca oricare dintre acestea apar.

Reactii adverse mai putin grave sunt; ardere, caldura, jignitor, furnicatura, mâncarime, roseata, umflaturi, uscaciune, peeling, iritatie sau decolorat pielea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si istoricul medical.

Atralin poate te face mai sensibile la soare, de aceea folosesc zilnic o protectie solara si poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber. În timp ce utilizati acest produs evita produsele de depilare electroliza, epilare cu ceara si chimice pentru îndepartarea parului pe zonele tratate.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...