Acetylsalicylic acid


Riker Laboratories | Acetylsalicylic acid (Medication)


Desc:

Acidul acetilsalicilic (aspirina, de asemenea, numit) este utilizat pentru a trata durerea, febra, diverse conditii inflamatorii, reducerea riscului de deces sau IM la pacientii cu infarct anterior sau angina pectorala instabila sau recurente, atacuri tranzitorii ischemiei (AIT) sau accident vascular cerebral la barbati care au avut ischemie cerebrala tranzitorie cauzate de emboli de trombocite. ...

Side Effect:

Dozele mici de aspirina sunt, de obicei, bine sustinuta. Au fost raportate sângerari diverse - hematemeza, melena, sângerari gastro-intestinale oculte (eventual cu anemie deficit de fier), epistaxis, hemoragii gingivale, purpura.

Riscul de sângerare este crescut chirurgical. Sângerare Promovarea dureaza 4-8 zile dupa oprirea aspirina. Fenomenele de iritatie gastrica (dureri abdominale, arsuri la stomac, greata, varsaturi) sunt rare atunci când tratamentul se face corect. Au fost raportate pentru a activa ulcer peptic.

Reactiile alergice sunt posibile, în special manifestata prin urticarie, edem, astm sau reactii anafilactice rar. Au fost raportate reactii anafilactoide la pacientii idiosincrazice. Complicatii infectioase au fost raportate, inclusiv sindromul Reye (encefalopatie si afectare hepatica), la copiii tratati cu aspirina în analgezic si antipiretic vigoare.

...

Precaution:

Medicamentele care contin acid acetilsalicilic poate fi administrat la copii sub 12 ani, nu numai cu privire la bolile virale clinice, din cauza posibilitatii de a sindromului Reye, o boala rara, dar grava. Aspirina este asociata cu interactiunile de mai multe suspectate sau probabil ca afecteaza actiunea altor medicamente. Urmatoarele exemple sunt cele mai comune, al interactiunilor suspectate.

Aspirina poate reduce scadere a tensiunii arteriale efecte de medicamente tensiunii arteriale. Acest lucru poate aparea din cauza prostaglandine avea un rol in reglarea tensiunii arteriale.

Atunci când aspirina este utilizat în asociere cu metotrexat (Rheumatrex, Trexall) sau antibiotice aminoglicozide (de exemplu, gentamicina) nivelurile sanguine de metotrexat sau aminoglicozide poate creste, probabil, deoarece eliminarea lor din organism se reduce. Acest lucru poate duce la metotrexat, mai mult sau aminoglicozide legate de efecte adverse.

Persoanelor fizice care subtiaza sângele sau anticoagulante orale, de exemplu, warfarina, ar trebui sa evite aspirina, deoarece aspirina subtiaza sangele, de asemenea, si excesive de sange subtierea poate duce la sângerare grava.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...