Atrovent


Boehringer Ingelheim | Atrovent (Medication)


Desc:

Atrovent este indicat ca un bronhodilatator în tratamentul de bronhospasm in BPOC, bronsita cronica si emfizem. Atrovent este indicata in combinatie cu beta-agonist inhalator tratamentul acute de bronhospasm cronice bronsita si astm bronsic.

Atrovent este o unitate de aerosoli inhalatori cu doze sub presiune pentru inhalare orale care contine o solutie de bromura de ipratropium.

...

Side Effect:

Cel mai frecvent observate reactii adverse sunt dureri de cap, greata si gura uscata. Datorita scazut absorbtia sistemica de bromura de Atrovent/ipratropium, nedorite efecte anticolinergice ca tahicardie, palpitatii, tulburari vizuale cazare, tulburari de motilitate gastro-intestinale si retentie urinara sunt rare si reversibile, desi exista un risc crescut de retentie urinara la pacientii cu preexistente ale tractului urinar obstructie. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea Atrovent, informati furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:glaucom cu unghi îngust; sau o prostata marita sau un vezicii urinare obstructie.

Acest medicament poate face ametit sau provoca încetosarea vederii sau alte modificari de viziune. Evita conducere, folosind utilaje, sau de a face orice activitate care necesita vigilenta sau viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...