Attenuated Live Flu Vaccine


GlaxoSmithKline | Attenuated Live Flu Vaccine (Medication)


Desc:

Vaccinul gripal viu atenuat (LAIV) este un tip de vaccin gripal. Vii, atenuate de gripa vaccin contine live dar atenuat (slabit) virus gripal. Acest lucru este în contrast cu cele mai multe vaccinuri gripa, care sunt vaccinurile inactivate. Ambele forme de vaccin (live atenuat si inactivat) sunt de obicei trivalent. Care este, ele contin materiale de la trei diferite de gripa virus tulpini recomandat de catre agentiile de sanatate publica nationale si internationale ca cele mai susceptibile de a fi de protectie împotriva gripei sezoniere în orice an dat.

...

Side Effect:

Ca orice medicament, LAIV poate provoca efecte secundare, eventual, ar putea cauza probleme grave, cum ar fi reactii alergice severe - dificultati de respiratie, raguseala sau wheezing, urticarie, paloare, slabiciune, batai rapide ale inimii sau ameteli.

Alte reactii adverse includ:rinoree, congestie nazala sau tuse; febra; dureri musculare si dureri de cap; respiratie suieratoare; dureri abdominale sau ocazionale de varsaturi sau diaree. Daca oricare dintre acestea persista sau se mai rau, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest vaccin, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli cardiace; rinichi sau boli hepatice; boli pulmonare; boli metabolice, precum diabet; astm; anemie si alte tulburari de sânge; un sistem imunitar slabit; sau sindrom Guillain-Barré.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...