Atuss EX


Atley Pharmaceuticals | Atuss EX (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru scutire temporara de tuse fara sânge rece, care sunt cauzate de anumite infectii ale cailor respiratorii (e. g. bronsita, sinuzita, raceala). Acest produs nu este folosit în general pentru o tuse în curs de desfasurare la fumat sau pe termen lung probleme de respiratie (e. g. bronsita cronica, emfizem), cu exceptia cazului în regia de catre medicul dumneavoastra.

Acest produs contine doua medicamente, guaifenesin si hydrocodone. Guaifenesin este numit un expectorant. Acesta actioneaza prin a face flegma în tuburi de respiratie mai fluid. Acest lucru ajuta la tuse clar flegma mai bine. Hydrocodone este un suprima tuse narcotice, care functioneaza prin scaderea sentimentul de a fi nevoie sa tuse.

Produse de tuse si rece nu s-au dovedit a fi eficace la copii mai tineri decât 6 ani sau mai sigure. Prin urmare, acest produs nu este recomandat pentru a trata simptome de raceala la copii mai tineri decât 6 ani. Unele produse (inclusiv unele actiune prelungita tablete/capsule) nu sunt recomandate pentru utilizare la copii mai tineri decât 12 ani.

...

Side Effect:

Efectele secundare ce pot aparea prin utilizarea acestui medicament:greata, varsaturi, constipatie, ameteli, somnolenta, pierderea poftei de mâncare, nervozitate, uscat gura, sau vedere încetosata. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Grave efecte secundare apar:dificultate stau treaz, confuzie, respiratie lenta/superficiala, greu/dureros urinare, batai neregulate ale inimii, mentale/starea de spirit modificari (e. g. depresie, halucinatii).

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:dureri severe stomac/abdominale, schimbare în urina, convulsii. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare. ...

Precaution:

Înainte de a lua Atuss EX, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale.

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:severe probleme (e de respiratie. g. severa cronice obstructive pulmonare boala-BPOC, avansate de emfizem), a crescut de presiune la nivelul creierului (intracraniana hipertensiune arteriala), intestinului anumite boli (e. g. ileus paralitic), intoxicare cu medicamente care pot provoca somnolenta sau lent/superficiala respiratie (CNS/respirator deprimante precum alcool sau tranchilizante/sedative).

Acest medicament poate provoca ameteli, somnolenta, sau vedere încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Evitati bauturile alcoolice. ...