Atuss - 12 DX


Atley Pharmaceuticals | Atuss - 12 DX (Medication)


Desc:

Atuss-12 DX este o combinatie de medicatie expectorant (guaifenesin) si o tuse supresor (Dextrometorfan). Acesta actioneaza prin relaxarea secretiile de mucus si pulmonar în piept si de a face tuse mai productiv.

Produse de tuse si rece nu s-au dovedit a fi eficace la copii mai tineri decât 6 ani sau mai sigure. Prin urmare, nu utilizati acest produs pentru a trata simptome de raceala la copii mai tineri decât 6 ani, cu exceptia cazului în mod specific regizat de medicul. Aceasta combinatie de medicamente este utilizat pentru a trata tusea asociate cu raceala, alergii si alte boli respiratorii.

...

Side Effect:

Dureri de cap, ameteli, somnolenta, pierderea poftei de mâncare, greata sau varsaturi pot sa apara primele câteva zile ca organismul dvs se adapteaza la acest medicament.

Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Informati medicul dumneavoastra daca aveti alergii la medicamente, alimente, sau alte substante. Spune-ti furnizorul de asistenta medicala daca luati orice reteta sau fara prescriptie medicala medicina, preparat din plante sau supliment alimentar.

Acest medicament poate contine aspartam. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli pulmonare (e. g. astm, emfizem), hipertensiune arteriala; tuse cronica, bronsita cronica sau orice probleme respiratorii, precum astm, emfizem sau boli pulmonare obstructive cronice (BPOC).

Acest medicament va poate face ametit sau somnoros. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...