Augmentin


GlaxoSmithKline | Augmentin (Medication)


Desc:

Augmentin este indicat pentru tratamentul urmatoarelor infectii la adulti si copii:Sinuzita acuta bacteriana; otita medie acuta; exacerbarile acute de bronsita cronica; pneumonie comunitara dobândite; Cistita; pielonefrita; pielii si tesuturilor moi infectii în special; celulita, muscaturi de animale, abces dentar severa cu raspandire celulita; infectiile osoase si ale articulatiilor, în special osteomielita.

Ar trebui sa fie considerare oficial orientari privind utilizarea adecvata de agenti antibacteriene.

...

Side Effect:

Foarte frecvente reactii adverse pot include:diaree - solicitati imediat sfatul medicului daca aveti diaree în timpul tratamentului sau la scurt timp dupa ce ati oprit iau Augmentin.

Frecvente reactii adverse pot include:efectele gastro-intestinale, cum ar fi greata, varsaturi; infectii ale pielii, unghiilor sau membranele mucoase. Reactii adverse mai putin frecvente pot include:rezultatele testelor de laborator anormale; simt ametit; dureri de cap; indigestie; eruptii cutanate, urticarie sau mâncarime.

Efecte adverse rare pot include:sânge si maduva osoasa probleme; eritem multiform - solicitati imediat sfatul medicului daca aveti orice tip de reactie cutanata.

Alte efecte secundare pot include:negru limba; schimbari în sânge coagulare timp; colita; convulsii - convulsii au fost raportate la persoanele care au primit doze mari de Augmentin sau la persoanele cu probleme renale; hiperactivitate; reactii de hipersensibilitate inclusiv edem angioneurotic, anafilaxie si vasculita; probleme de probleme hepatice renale, inclusiv icter; pot afecta rezultatele anumitor teste overgrowth de micro-organisme care nu sunt afectate de Augmentin probleme ale pielii cum ar fi sindromul Stevens - Johnson sau necroliza epidermica; Probleme urinare. ...

Precaution:

Nu utilizati Augmentin daca sunteti alergic la Amoxicilina sau clavulanate de potasiu, sau daca ati avut vreodata probleme cu ficatul cauzate de acest medicament. Nu folositi daca sunteti alergic la orice alt antibiotic de grupa penicilina.

Pentru a va asigura în conditii de siguranta puteti lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:boli de ficat (sau o istorie de hepatita sau icter); boli de rinichi; mononucleoza; sau daca sunteti alergic la un antibiotic cu cefalosporine, cefdinir, cefprozil, cefuroxima, Cefalexin si altele. ...