Auralgan


Wyeth | Auralgan (Medication)


Desc:

Auralgan este un tip de medicament numit un analgezic otic utilizat pentru a ameliora temporar durerea de ureche din cauza infectii ale urechilor (otite externe, otita medie). Este disponibil sub forma de lichid usor de utilizat, si contine urmatoarele medicamente:benzocaina ?i antipyrine. Benzocaina este o anestezie topic care amorteste rapid durerea. Antipyrine este un analgezic care ajuta la reduce durerea si umflarea.

...

Side Effect:

Temporar jignitor/arsura în canalul urechii poate aparea. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti efecte secundare grave, inclusiv:pielea albastrui, oboseala/slabiciunea severa, dificultati de respiratie.

Acest medicament poate face mai dificil sa spun daca infectia se agraveaza sau daca va dezvolta o noua infectie. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste semne de o infectie noi apar:febra, durere/roseata/umflarea a noua a urechii, fluid scurgeri din ureche.

Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de ureche/fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice alergii la medicamente, alimente, sau alte substante. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice conditii medicale, în special cum ar fi:gaura în timpanului (membrana timpanica perforate); astm, hipertensiune arteriala, glaucom sau presiunii intraoculare crescute, diabet, probleme cu inima (de exemplu, cardiopatie ischemica), o extinsa de prostata, sau o tiroida hiperactiva.

Informati medicul dumneavoastra daca luati orice reteta sau fara prescriptie medicala medicina, preparat din plante sau supliment alimentar.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...