Auranofin


Prometheus Laboratories | Auranofin (Medication)


Desc:

Auranofin este utilizat ca parte a unui program de tratament complet, inclusiv non-drog terapii - restul, terapie fizică pentru a trata pacientii cu artrita reumatoida activa nu au raspuns sau nu pot sa ia alte medicamente. Desi nu este o adevarata durere de eliberare, precum aspirina, acesta reduce durerea care apare cu artrita prin micsorarea inflamatiei.

...

Side Effect:

Ca orice medicament, printre pentru efectele sale necesare, Auranofin poate provoca efecte secundare. Cele mai frecvente includ:gust metalic; scaun vrac sau diaree; dureri de stomac; stomac deranjat; varsaturi; gaz; sau caderea parului. Daca oricare dintre acestea persista sau se înrautatesc, sunati-va medicului.

Alte efecte secundare mai grave, care au nevoie de îngrijiri medicale imediat sunt:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; scaune sângeroase sau zabovi; mâncarime; eruptii cutanate; dureri în gât; gura rani; febra; frisoane; neobisnuit vânataie sau sângerare; sânge în urina; si oboseala. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:inima, rinichi sau boli hepatice; diabet zaharat; problemele hemoragice; boli inflamatorii intestinale; colita; eruptii cutanate; eczeme; lupus eritematos sistemic; sau o istorie de depresie de maduva osoasa.

Evita alcool în timp ce utilizati acest medicament si purtati îmbracaminte de protectie si de protectie solara, atunci când sunt expuse la soare.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...