Auro

Del Pharmaceuticals | Auro (Medication)

Desc:

Auro solutie este o forma de peroxid. Acesta actioneaza prin înmuiere, relaxarea si eliminarea cerumen. Prea mult cerumen poate bloca canalul urechii si de a reduce audiere. Acest medicament comunicate de oxigen si începe sa spuma când vine în contact cu pielea. Spumare ajuta sa te desparti si scoateti cerumen. Consultati-va medicul înainte de a utiliza acest produs la copii mai tineri decât 12 ani.

...


Side Effect:

Efectele secundare nu apar de obicei cu acest produs. Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Unele afectiuni medicale pot interactiona cu solutie de Auro. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice conditii medicale, în special în cazul în care oricare dintre urmatoarele se aplica:daca luati orice reteta sau fara prescriptie medicala medicina, preparat din plante sau supliment alimentar; Daca aveti alergii la medicamente, alimente, sau alte substante.

Unele medicamente pot interactiona cu solutie de Auro. Deoarece putine, daca este cazul, de Auro solutie este absorbit în sânge, riscul de a interactioneaza cu un alt medicament este scazuta. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».