Aciphex


Eisai | Aciphex (Medication)


Desc:

Aciphex (rabeprazole) apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai pompei de protoni. Aciphex scade cantitatea de acid produsa în stomac.

Aciphex este utilizat pentru a trata simptomele de boala de reflux gastroesofagian (GERD), precum si alte conditii care implica aciditatii excesive a stomacului, cum ar fi sindromul Zollinger-Ellison. Acesta este, de asemenea, folosite pentru a promova vindecarea de esofagita eroziva (deteriorarea esofagului cauzate de acidul din stomac). Aciphex poate fi, de asemenea, administrat cu un antibiotic pentru a preveni ulcer gastric cauzate de infectia cu Helicobacter pylori (H. pylori). Aciphex nu este pentru ameliorarea imediata a simptomelor arsuri la stomac.

...

Side Effect:

Aciphex ca alte IPP are putine efecte secundare. Cele mai frecvente efecte secundare sunt diareea, greata, varsaturi, constipatie, eruptii cutanate, dureri de cap si. Ameteli, nervozitate, batai anormale, dureri musculare, slabiciune, crampe musculare, si retentie de apa apar rar.

Dozele mari si pe termen lung de utilizare (1 an sau mai mult) poate creste riscul de osteoporoza legate de fracturi de sold, încheietura mâinii, sau a coloanei vertebrale. De aceea, este important sa se utilizeze cele mai mici doze si durata mai scurta de tratament necesar pentru afectiunea tratata. Nivelurile scazute de magneziu, care conduc la convulsii, batai anormale ale inimii, si tetanie (reflexe vii) a fost raportata în timpul tratamentului de lunga durata.

Arsuri la stomac este adesea confundat cu primele simptome ale unui atac de cord. Solicitati asistenta medicala de urgenta, daca aveti dureri în piept sau senzatie de greutate, durere de raspandire la brat sau umar, greata, transpiratii, precum si un sentiment general de bolnav. ...

Precaution:

Nu trebuie sa utilizati acest medicament daca sunteti alergic la Aciphex sau la medicamente similare, cum ar fi lansoprazol, esomeprazol, omeprazol, pantoprazol sau. Aciphex nu este pentru ameliorarea imediata a simptomelor arsuri la stomac.

Unele conditii sunt tratate cu o combinatie de Aciphex si antibiotice. Utilizati toate medicamentele asa cum dirijate de catre medicul dumneavoastra.

...