Aurolate

Akorn Pharmaceuticals | Aurolate (Medication)

Desc:

Acest medicament este utilizat ca parte a unui program de tratament complet pentru a trata artrita reumatoida activa, inclusiv non-drog terapii (e. g. odihna, terapie fizica). Acesta este utilizat pentru a trata pacientii cu artrita reumatoida severe care nu au raspuns sau nu pot sa ia alte medicamente.

Acest medicament se injecteaza într-un muschi un profesionist, de obicei în fesa de asistenta medicala. Trebuie sa se întinda în timpul dumneavoastra injectie si pentru 10 minute dupa aceea pentru a reduce riscul de efecte secundare, cum ar fi ameteala.

...


Side Effect:

Acest medicament poate provoca rani gurii/buzelor/gât (stomatita). Spuneti medicului dumneavoastra daca observati un gust metalic în gura. Acest lucru ar putea fi primul semn de stomatita. Flushing, ameteli, dureri de cap, greata, varsaturi, slabiciune si transpiratie poate sa apara imediat dupa injectare. Crescut de dureri articulare pot aparea 1-2 zile dupa injectare dumneavoastra. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt. ...


Precaution:

Acest medicament poate te face mai sensibile la soare. Evita expunerea la soare prelungite, cabine de bronzat si lampi solare. Utilizati o protectie solara si sa poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber.

Înainte de a utiliza Aurolate, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la thiomalate de aur de sodiu sau orice alt aur sau metale grele combinate; sau daca aveti orice alte alergii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Acest medicament trece în laptele matern si poate avea efecte nedorite asupra unui copil care alapteaza. Consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».