Autoplex T


Baxter International | Autoplex T (Medication)


Desc:

/ Anti-inhibitor Autoplex T coagulant complexe este utilizat pentru a trata sau preveni sângerare la persoanele cu hemofilie A sau B si a factorului VIII inhibitori. Anti-inhibitor de coagulant complexe este facut din plasma umana (parte din sânge) si pot contine agenti infectiosi (e. g. virusuri) care poate provoca o boala. Desi anti-inhibitor coagulant complexe este ecranate, testat, si tratata pentru a reduce posibilitatea ca poarta un agent infectios, acesta înca potential poate transmite boala.

...

Side Effect:

Ca si cu alte preparate de plasma, reactiile manifestate prin febra, frisoane sau indicatii de proteine sensibilitate poate fi observat cu administrarea de Autoplex T, anti-Inhibitor Coagulant complexe, tratate termic. Semne sau simptome de activitate de mare kalikcreina, precum modificarea tensiunii arteriale sau pulsul, de asemenea, pot fi observate. Este recomandabil ca medicamente corespunzatoare fie disponibile pentru tratamentul acut reactii alergice sau reactii vasoactive acuta, acestea ar trebui sa apara.

O rata de perfuzie care este prea rapida poate provoca dureri de cap, înrosirea fetei, si modificari în pulsul si tensiunea arteriala. În astfel de cazuri, oprirea perfuziei permite simptomele sa dispar imediat. Cu toate, dar indivizii mai reactiva, perfuzie poate fi reluat într-un ritm mai lent. ...

Precaution:

Proir la utilizarea acestui medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Spune-ti furnizorul de asistenta medicala daca aveti:anumite tulburari de coagulare (coagulare intravasculara diseminata-DIC, fibrinoliza).

Alte medicamente care afecteaza procesele de sângerare sau de sânge coagulare poate interactiona cu anti-inhibitor de coagulant complexe care rezulta în efecte secundare periculoase si/sau modificat eficacitatea. Nu luati orice alte prescrise sau over-the-counter medicamente, inclusiv produse pe baza de plante, fara prima vorbesc cu medicul dumneavoastra în timpul tratamentului cu anti-inhibitor de coagulant complexe.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical. Anti-inhibitor de coagulant complexe este facut din plasma umana (parte din sânge) si pot contine agenti infectiosi (virusuri), care poate provoca o boala. Desi anti-inhibitor coagulant complexe este ecranate, testat, si tratata pentru a reduce posibilitatea ca poarta un agent infectios, acesta înca potential poate transmite boala. Se recomanda ca veti obtine vaccinari corespunzatoare (e. g. pentru hepatita A si B).

În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern.

...