Avalide


Sanofi-Aventis | Avalide (Medication)


Desc:

Deschis este un agent adjuvanta în tratamentul local al facial fin sifonat, pestrit hipo - si hiper-pigmentare faciale (decolorarea pielii umflaturi), si benigne faciale lentigines (plat patch-uri de decolorare a pielii) la pacientii care utilizeaza un cuprinzator pielea de îngrijire si lumina soarelui evitarea program. Deschis nu elimina sau preveni ridurile, repararea pielii deteriorate soare, inversa photoaging sau restabili pielea mai tineresc sau mai tineri. Studiile clinice au dovedit ca deschis crema ofera semnificative rezultate vizibile când se utilizeaza ca parte a unui total pielea de îngrijire si lumina soarelui evitarea program.

Deschis crema contine tazarotene retinoid într-o formulare crema emolienta. Retinoizi sunt puternic compusi chimic legate de vitamina A. Desi oamenii de stiinta nu stiu cum functioneaza tazarotene, ei cred ca functioneaza sub suprafata pielii pentru a oferi rezultate vizibile dovedite. Cercetarile au aratat ca retinoizi, cum ar fi tazarotene functioneaza sub suprafata pielii pentru reducerea ridurilor fine faciale, se estompeze pete de imbatranire si chiar pielii ton.

...

Side Effect:

Deschis cea mai mare parte este sigur pentru majoritatea oamenilor si nu provoaca reactii adverse severe. Cele mai frecvente pot provoca:mâncarime, roseata, iritatie, ardere sau jignitor, scalarea, pielea uscata, sau durere la aplicarea site-ul. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai putin probabila, dar grave efecte secundare includ:severa roseata, iritatie sau peeling-ul la cerere site. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Solicite asistenta medicala daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome ale unei reactii alergice:eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. ...

Precaution:

Din cauza sensibilitate sporita de ardere, expunerea la soare (inclusiv Lampi solare) ar trebui evitata daca nu considera medical necesar, si în astfel de cazuri, expunerea ar trebui sa fie minimizat în timpul utilizarii deschis.

Ar trebui sa utilizati produsele de protectie solara (SPF minim de 15) si îmbracaminte de protectie, atunci când se utilizeaza deschis crema. Pacientii cu arsuri solare ar trebui sa nu utilizeze deschis pâna când complet recuperat. Pacientii care pot avea expunerea la soare considerabile din cauza lor ocupatie si pacientii cu inerente sensibilitate la lumina soarelui ar trebui sa exercite prudenta deosebita când utilizati deschis.

Crema se administreaza cu prudenta în cazul în care pacientul este de a lua, de asemenea, medicamente cunoscute a fi photosensitizers (e. g. tiazide, tetracicline, fluorochinolone, fenotiazine, sulfonamide) datorita posibilitatii de crescut a crescut de fotosensibilitate.

...