Avapro


Bristol-Myers Squibb | Avapro (Medication)


Desc:

Avapro /irbesartan face parte dintr-o familie de medicamente denumite blocante de receptorilor angiotensinei II. Aceste medicamente sunt folosite pentru a tensiunii arteriale mai mici si munca de relaxare vaselor de sânge. Este folosit pentru scaderea tensiunii arteriale si de a reduce rata de progresie a leziuni renale la bolnavii cu diabet zaharat de tip 2.

Angiotensina II este un produs chimic care corpul elibereaza pentru a produce constrictia vaselor de sânge. Irbesartan blocheaza actiunea de angiotensina II, care rezulta în relaxarea vaselor de sânge. Aceasta relaxare cauzeaza tensiunea arteriala pentru a reduce. Efectele plin irbesartan sunt de obicei vazute în aproximativ 4 saptamâni. Acesta poate fi utilizat singur sau in combinatie cu Diureticele tiazidice (apa pastile; e. g. hidroclorotiazida).

...

Side Effect:

Ameteli, lightheadedness, sau tulburari gastrice pot aparea ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:lesin, lent/neregulate emotie, neobisnuit scadere a cantitatii de urina.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea Avapro, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, boli hepatice, pierderea severa de corp de apa si minerale (depletia de volum, deshidratare).

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...